Беларуски опозиционер твърди, че президентът на страната Александър Лукашенко е

...
Беларуски опозиционер твърди, че президентът на страната Александър Лукашенко е
Коментари Харесай

Опозиционер: Лукашенко е в московска болница след среща с Путин

Беларуски опозиционер твърди, че президентът на страната Александър Лукашенко е постъпил незабавно в московска болница след неотдавнашна среща на четири очи с съветския президент Владимир Путин.

Няма публично удостоверение за написаното в Туитър от Валери Цепкало.

According to preliminary information, subject to further confirmation, was urgently transported to Moscow`s Central Clinical Hospital after his closed-door meeting with. Currently, he remains under medical care there. Leading specialists have been mobilized to…
— Valery Tsepkalo (@ValeryTsepkalo) По предварителни данни Лукашенко в този момент е в критичто състояние под наблюдаване на лекари. Извикани са " водещи експерти ". 
" Проведени са процедури за ликвидиране на кръвта, положението на Лукашенко е признано за непозволяващо превозване. Организираните усилия за спасяването на белоруския диктатор бяха предопределени да разсеят помислите за възможна причастност Кремъл към негово отравяне. Независимо от това, дали ще оздравее той или не, лекарите предизвестяват за опция от рецидиви ", написа Цепкало. 

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР