Беларуски модел, твърдяща, че знае „много“ за руската намеса в

...
Беларуски модел, твърдяща, че знае „много“ за руската намеса в
Коментари Харесай

Съдят компаньонка, знаеща „много“ за Русия и Тръмп

Беларуски модел, твърдяща, че знае „ доста “ за съветската интервенция в американските президентски избори през 2016 година, се изправя пред съда в Тайланд, предадоха международните организации.

Анастасия Вашукевич, известна като Настя Рибка, беше задържана с още деветима чужденци през месец февруари, когато тайландската полиция нахлу по време на курс за полово образование в морския град Патая.

Тя и още шест души в началото бяха упрекнати в липса на позволение за работа, само че в този момент са изправени пред спомагателни обвинявания в склоняване към проституция и присъединяване в незаконна организация.

Компаньонката има връзки с съветски олигарси и съветския хайлайф. Тя твърди, че знае „ доста “ за хипотетичната съветска интервенция на изборите в Съединени американски щати и връзките на Доналд Тръмп с Кремъл. Малко след ареста си в Тайланд разгласи в обществените мрежи, че може да разкрие доста секрети пред американските публицисти, заяви Straits Times.

Името на Анастасия Вашукевич е свързвано с някогашния началник на акцията на Доналд Тръмп – Пол Манафорт. Манафорт бе измежду първите доближени до републиканеца, които попаднаха под ударите на закона по съмнения, че имат връзки с Кремъл. Службите считат, че Русия е оказала помощ на Доналд Тръмп да завоюва президентските избори, на които той победи кандидатката на демократите Хилъри Клинтън.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР