Беларус ще загине като държава, ако се съгласи да проведе

...
Беларус ще загине като държава, ако се съгласи да проведе
Коментари Харесай

Лукашенко за повторни избори: Беларус ще загине като държава

Беларус ще загине като страна, в случай че се съгласи да организира повторни избори. Това съобщи президентът на страната Александър Лукашенко, изказвайки се на протест в своя поддръжка в Минск. Информацията съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
съобщи, че не е склонен с обстоятелството, че президентските избори в страната са фалшифицирани. " Не може да има машинация при изборите с резултат от повече от 80% ", сподели той на митингa в Минск. " Стоя тук, както пред Бога. Изборите се организираха. Ръководството на НАТО ни приканва да проведем нови избори ", подсети той. " Ако следваме тяхното управление, ние ще загинем като страна ", уточни.
 Лукашенко: Не ми трябват интернационалните медиатори Лукашенко: Не ми трябват интернационалните медиатори
Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че страната му няма потребност от интернационалните медиатори за разрешаване на обстановката въ...
„ Литва, Латвия, Полша и за жалост, нашата скъпа Украйна, нейното управление, ни заповядва да проведем нови избори “, продължи Лукашенко. Ще загинем като страна, като народ, като нация. И не забравяйте – вие унищожавате не Лукашенко, унищожавате първия президент. Това ще бъде началото на вашия край. Винаги, както в Украйна, както и в други страни, постоянно ще коленичите и ще се молите на незнайно кого ", счита президентът на Беларус.
" Те (опозицията - бел. ред.) ми споделят – махай се. Това изобщо не е въпрос. Аз не заставам тук, тъй като крепко съм се хванал за властта “, продължи Лукашенко. „ Президентите идват и си отиват, ОМОН (специализирана полицейска част в Русия - бел. ред.) - също. Нека седнем на площада, да оставим нарушителите и бандитите. Няма въпрос. Но те ще откъснат децата ни. Те се стремят към властта! "
" Помислете! Времето е пристигнало! От вас зависи! ", обърна се президентът към публиката. " Не можете да изградите бъдеще върху пепелището. Внимавайте за Беларус. Тя принадлежи на нашите деца и внуци ", прикани президентът.
Действащият президент съобщи, че няма да разреши на страната да бъде „ предадена “, даже и да почине. " Ние сме я построили с вас - с всички компликации, с всички дефекти - красива страна. На кого решихте да я дадете? Ако някой желае да съобщи страната, дори и когато съм мъртъв, няма да го разреша ", сподели още той в прочувствената си тирада.
 Кремъл: Проблемите в Беларус ще се решат бързо Кремъл: Проблемите в Беларус ще се решат бързо
Президентът на Русия Владимир Путин и неговият беларуски сътрудник Александър Лукашенко се съгласиха в телефонно позвъняване, че " проблемите "...
Как ще завърши политическата рецесия в Беларус - повече по тематиката четете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР