Беларус съобщи, че руски войски са започнали да пристигат в

...
Беларус съобщи, че руски войски са започнали да пристигат в
Коментари Харесай

В Беларус започват съвместни бойни учения с Русия

Беларус заяви, че съветски войски са почнали да идват в страната за военни учения, оповестени на фона на напрежението сред Запада и Русия във връзка с прилежаща Украйна. Ученията ще се проведат от 10 до 20 февруари, съгласно изказване на Министерството на защитата на Беларус.

Войските ще отработят дилемите по подсилване на границата от допустимо нелегално навлизане на бойци на територията на Беларус и блокиране на канали за доставка на оръжие и муниции. Според прес известието на военното министерство на страната Беларус е хазаин на ученията поради продължаващото " изостряне " на напрежението " в това число по западната и южната граница на Република Беларус ".
Полша заяви за 48 мигранти, арестувани на границата с Беларус
Граничната работа на Полша заяви, че е предотвратила нелегално секване на беларуско-полската граница на към 50 мигранти. „ За...
Прочети повече
Зам.-министърът на защитата на Русия Александър Фомин акцентира, че броят на участниците в ученията, както и броят на главните оръжейни системи не надвишават параметрите, избрани от Виенския документ от 2011 година, които подлежат на нотификация.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР