Беларус подбира така наречените доброволци измежду беларусите, за да попълнят

...
Беларус подбира така наречените доброволци измежду беларусите, за да попълнят
Коментари Харесай

Беларус набирал доброволци за руските части в Украйна

Беларус сортира по този начин наречените " доброволци " всред беларусите, с цел да попълнят новите елементи на военната акция на Русия.

Това оповестява Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна в постоянната си утринна сводка. Според наличната информация по този начин наречените " доброволци " от средите на беларусите се сортират за попълване на новите елементи на частна военна компания в Беларус.

Предупреждава се и че вероятността от ракетни и въздушни удари от територията на Беларус против украински обекти остава.

Ситуацията остава напрегната в Източна Украйна, където съгласно украинското, а и съгласно непознати разузнавания, Русия готви идващото си нахлуване. Мариупол остава сериозната точка, през вчерашния ден представителят на сепаратистката област Донецка национална република разгласи, че съветските войски към този момент управляват централните елементи на Мариупол.

Украинският генщаб оповестява и за провеждана атака от руснаците край град Изюм, както и че съветските сили са съумели да възстановят бойната си подготвеност в Брянска и Курска област.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР