Беларус и Русия заедно са способни да устоят на всяка

...
Беларус и Русия заедно са способни да устоят на всяка
Коментари Харесай

Лукашенко: Опитват се да въвлекат Беларус и Русия в Трета световна война

Беларус и Русия дружно са способни да устоят на всяка ловкост на актуалните нацисти или на други разрушителни сили, които могат да ги въвлекат в сюжет за Трета международна война посредством спора в Украйна. Това съобщи беларуският президент Александър Лукашенко, представен от ТАСС.

" Виждаме, че нацистките, фашистките и други деструктивни сили вършат опити да пренапишат историята, да отрекат ​​нашия взаимен принос към Великата победа и да оправдаят незаконните си дейности, както от оня интервал, по този начин и през днешния ден ", акцентира той пред губернатора на Санкт Петербург Александър Беглов, който е на посещаване в Минск.

" Те се пробват да ни въвлекат в Трета международна война посредством спора в Украйна. Но съм уверен в едно: те не съумяха да унищожат нашите страни тогава, няма да съумеят да го създадат и в този момент ", безапелационен бе беларуският водач.

Лукашенко съобщи, че не са му известни други места в историята, " които да са потърпевши толкоз доста от войната, колкото Ленинград (предишното име на Санкт Петербург - б.р.) и Беларус ".

По негови думи Минск и Москва имат доста работа за укрепването на своя приятелски съюз, който е " цитадела на свободата и истината както в Общността на самостоятелните страни, по този начин и отвън нея ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР