Бела М. от Велинград, за която БЛИЦ съобщи, че е

...
Бела М. от Велинград, за която БЛИЦ съобщи, че е
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Ужасяващи подробности за жената, обезобразена с киселина от бившия си

Бела М. от Велинград, за която БЛИЦ заяви, че е залята с киселина и обезобразена от някогашния си обичан, е многодетна майка, разкриха пред БЛИЦ проверяващи. Костадин, за който се счита, че е нападнал изгората си, и Бела имат дългогодишна връзка и 5 деца. Костадин обаче бил безумно ревностен, тероризирал красивата ромка ежедневно. Преди повече от 1 година двойката се разделила, децата майката прибрала при себе си. Едната й щерка към този момент е огромна и бременна.

На 8 ноември вечерта 32-годишната жена се прибирала към дома си. Костадин я причакали още веднъж почнал със закани и закани да я кара да се съберат. Бела отказала. Мъжът й нанесъл няколко удара в главата и тялото, извадил шише с киселила и го лиснал в дамата.

Засегнато е лицето и част от тялото. Налага се да се намеси еластичен хирург, част от кожата на лицето я няма. Не са наранени жизненоважни органи. Бела към този момент е вкъщи си, само че лицето и е обезобразено. Костадин е освободен след 24-часов арест, тъй като нямало очевидци на ужаса и директни доказателства, че той е направил закононарушението.

Разследващи разкриха пред репортера ни, че една от главните версии е ревнивост от страна на някогашния брачен партньор, който схванал за нова обич на красивата си екс жена и буен. По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха за БЛИЦ от пазарджишката полиция.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР