Бела Хил от британския град Линкълн е единствената, чийто цвят

...
Бела Хил от британския град Линкълн е единствената, чийто цвят
Коментари Харесай

Момиче се родило с два цвята коса: руса и кафява. Ето как изглежда днес:

Бела Хил от английския град Линкълн е единствената, чийто цвят на косата не може да бъде избран от нито един коафьор. Всичко е въпрос на генетична особеност, изяснява Svobodnazona.com. По-голямата част от косата й е кестенява, само че най-малко една четвърт е сламеноруса.

Уникалното момиче Бела Хил

Когато момичето се родило, майка й и баба й едвам не се скарали за това какъв цвят има косата й.

 момиче-с-два-цвята-коса

Нейна фотография от ранна детска възраст демонстрира, че повече от една четвърт от главата й е покрита от „ бенка наопаки “.

Както обяснили учените, част от кожата на Бела е наранена от полиоза, заради което растящите там косми не съдържат пигмент, те са обезцветени. Това е най-обикновена, естествена коса, просто е извънредно светла. Не основава проблеми на момичето, в противен случай, тя я употребява с ненаситност!

 Бела-Хил

Бела преднамерено си пуснала дълга коса, с цел да може да я разресва по всевъзможен метод.

В  ранна детска възраст това нямало значение, само че когато Бела пораснала, тя осъзнала преимуществото си.

 момиче-с-два-цвята-коса

Рано заран тя взема решение коя да бъде – брюнетка или русокоска? Всичко се прави с елементарна делене на косата, съгласно желанието на сърцето. Ако Бела носи момичешки рокли, тя става русокоска. А в случай че пък носи дънки и суичър, тогава давам преимущество на тъмната си коса. Приятелките й завиждат – те не могат да реализират същото без багра.

Но най-интересното! Бела има даже друг цвят мигли!

 мигли

Както се майтапи мама, по време на бременността е работила като фризьорка и доста се е занимавала с изсветляване, по тази причина по този начин се е получило. Но в действителност Бела е неповторима – има хора с кичури коса в друг цвят, само че нейният случай е просто недействителен.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР