Бела Хадид призна в ново интервю, че когато позира за

...
Бела Хадид призна в ново интервю, че когато позира за
Коментари Харесай

Защо Бела Хадид никога не се усмихва на снимки

Бела Хадид призна в ново изявление, че когато театралничи за фотоси рядко се усмихва, написа Yahoo Style.

Причината обаче не е настроението на младата моделка.

"Понякога се усещам неловко, когато се усмихвам, а пред мен има камера или фотоарарат ", споделя Хадид за в. "Гардиан ".

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ НЯКОИ ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ НА БЕЛА ХАДИД

Модната звезда споделя, че й е лишило не малко време, до момента в който "проучи " лицето си по-добре, с цел да разбере по какъв начин наподобява най-добре.

Снимките от разнообразни всемирски събития, на които тя театралничи на червен килим, постоянно не са съпроводени от усмивка, нещо което други звезди постоянно демонстрират.

Новата мода - по зърна и транспарантни блузи

Бела Хадид: Болни сте да снимате през прозореца ми

"Хората считат, че съм студена. Казват ми, че са очаквали да бъда доста по-различна, тъй като не се усмихвам, само че остават сюрпризирани ", споделя още Хадид.

Бела знае, че не дребна част от потребителите в обществените мрежи я намират за дръпната, даже надменна, само че истината е, че в действителност обича да поддържа връзка с хора и да основава нови запознанства.

Бела Хадид е неузнаваема в нова фотосесия

20-годишният супермодел споделя, че се е научила да бъде по-умерена в обществените мрежи, сходно на сестра си Джиджи Хадид.

"В началото имах вяра доста на хората. Днес нещата не стоят по този начин. Публикувам фотоси и мисли, които са персонални, само че не разгадавам толкоз, колкото преди. Доста е необичайно на моменти. Понякога си споделям, че не е нужно да споделям персонални неща с толкоз доста хора ", добавя моделът.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР