Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я е

...
Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я е
Коментари Харесай

Бела Хадид се отказа от алкохола

Бела Хадид призна, че честата загуба на самоконтрол я е предиздвикала да спре да пие преди шест месеца.

" Пила съм много. Обичах доста алкохола и стигнах до такава степен, че даже започнах да анулирам вечери на открито, тъй като усещах, че няма да мога да се управлявам ", показа 25-годишната хубавица пред InStyle.

Хадид сподели, че за нея е станало доста по-трудно „ да обръща чашките ", откакто доктор ѝ посочил сканирани фотоси, разкриващи въздействието на алкохола върху мозъка. Тя съобщи пред изданието, че възнамерява да остане трезва в обозримо бъдеще.

" Вече не изпитвам потребност [да пия], тъй като знам по какъв начин иска ми се отрази в 3 часа сутринта, когато се разсънвам ужасяващо тревожна, припомняйки си кошмарното нещо, което споделих преди пет години, когато завършвах гимназия ", призна Хадид.

Преди това Хадид разкри, че е страдала от „ рискова меланхолия и тревога " в пост, споделен в Инстаграм.

" Социалната ми тревога беше нещо, което постепенно се прокрадваше в мен, до момента в който навлизах в двадесетте си години ", изясни тя. " Ставаше ми все по-трудно да излизам, без да изпия едно пиво, с цел да успокоя нервите си, което ме караше да не желая да излизам въобще, тъй че просто изпадах в хибернация сред работните си задължения ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР