Бела Хадид, която е един от най-известните модели на Виктория

...
Бела Хадид, която е един от най-известните модели на Виктория
Коментари Харесай

Бела Хадид обвинена в расизъм заради снимка Снимка

Бела Хадид, която е един от най-известните модели на " Виктория Сикретс " се извини обществено откакто беше упрекната в расизъм, заяви Спутник.

Прекрасният модел, който има палестински корени, преди този момент разгласява свои фотоси в Инстаграм, от летищна зала, на които краката и са подпрени до прозорец на фона на самолети на Обединените Арабски Емирства със саудитски знамена.

Моделката беше принудена да се извини публично в обществените медии, след обвиняване в расизъм във връзка фотосите на които изглеждало, че " рита " самолетите на ОАЕ.

Красавицата, чийто татко е палестинец, е получила обвиняванията в расизъм след публикуването на въпросните фотоси, откакто някои от потребителите в мрежата се почувствали афектирани, че Хадид наскърбява тяхната страна, " ритайки ” самолетите с техните национални знаци.



Снимките са направени след представянето на Бела Хадид на фешън конгрес в Милано, на който тя е представяла новата сбирка модели на Версаче. След публикуването на злощастните изображения шокираният модел вижда, че до името й има #BellaHadidIsRacist /хаштаг БелаХадидЕРасист- бел.ред./.

В своето опрощение, оповестено в разнообразни обществени медии, моделът на " Виктория Сикретс ” споделя, че фотосите й " нямат нищо общо с политиката ”.

Бащата на Бела Мохамед Хадид е роден в Назарет в мюсюлманско семейство през 1948 година, а по-късно става мултимилионер бизнесмен в Лос Анджелис.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР