Бела Хадид и The Weeknd са светска двойка, която рядко

...
Бела Хадид и The Weeknd са светска двойка, която рядко
Коментари Харесай

Как се забавляват Бела Хадид и The Weeknd

Бела Хадид и The Weeknd са световна двойка, която рядко виждаме дружно, постоянно чуваме, че са разграничени, а те са си все по този начин влюбени. Двамата съумяха да намерят междина в натоварените си графици, с цел да се порадват няколко дни на слънце, вода, плажни занимания, а и един на различен. Избраната дестинация са Бахамските острови.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Апр 12, 2019 в 6:19 PDT

Хадид показа няколко фрагмента от екзотичната отмора, от които сме сигурни в две неща - тя наподобява ужасно, а двамата с The Weeknd си прекарват необикновено . Моделът си умира да си прави селфита по бански и в това няма нищо необичайно - и ние да изглеждахме по този начин, сигурно нямаше да го крием.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Апр 14, 2019 в 1:16 PDT

За разлика от нея, обичаният й избира да бъде надалеч от фокуса на камерата. Това елементарно му го прощаваме, тъй като оставя своята красива половинка да свети и театралничи освен на подиума, само че и на плажа, на брега и къде ли още не. А той се грижи да наподобява още по-красива, карайки я непрекъснато да се усмихва.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Апр 12, 2019 в 1:12 PDT

Хадид дефинира екзотичната дестинация като своето най-щастливо място. За същински незабравима отмора, двамата с The Weeknd прибавят и няколко щипки адреналин под формата на каране на джет и АТВ . А фрагментите от тези завършения събират милиони лайкове в Instagram.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@bellahadid) на Апр 14, 2019 в 2:10 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР