Бела Хадид е една от най-известните жени в съвременната модна

...
Бела Хадид е една от най-известните жени в съвременната модна
Коментари Харесай

Бела Хадид и Лаймската болест: Битката, която моделът води над 10 години

Бела Хадид е една от най-известните дами в актуалната фешън промишленост, само че животът ѝ отвън пътуванията по целия свят и ревютата за първокласни марки напълно не е това, което наподобява на пръв взор.

26-годишната Хадид приказва намерено за здравословните проблеми, с които се бори повече от десетилетие. В неделя тя разгласява фотоси от епикризи и разнообразни процедури, на които се е подлагала поради серия от болести - " над 100 дни с, хронично заболяване, лекуване за ко-инфекция и близо 15 години невидимо страдалчество ".

Сега Бела Хадид твърди, че към този момент се е излекувала и благодари на лекарите и медицинските сестри за помощта.

" Животът в това положение, което се утежнява с времето - и работата, която изпълнявах, до момента в който се пробвам да накарам себе си, фамилията си и всички, които ме поддържат, да се гордеят с мен - ме натоварва по способи, които даже не мога да обясня. Да бъда тъжна и болна, когато съм заобиколена с толкоз доста благословия, привилегия, благоприятни условия и обич, беше може би най-объркващото нещо на света ", споделя тя.

Моделът стартира да боледува още през 2012 година, малко преди да направи дебюта си като модел дружно с по-голямата си сестра Джиджи.

На 16 години тя се заразява с Лаймска болест - бактериална зараза, която най-често се придвижва с захапване от кърлеж. В епикризата, която тя споделя от 2014 година, лекарите ѝ разказват, че Бела е " изключително изтощена и депресирана " поради заболяването, която не съумява да излекува от година и половина.

Симптомите, които са изброени, включват изтощеност (влошена поради физическите извършения, които прави), некадърност за централизация и проблеми с паметта, меланхолия, нарушавания в съня, чувства за изтръпване, главоболия, загуба на равновесие, виене на свят, кошмари, звук в ушите, мускулна уязвимост, непоносимост към ярки светлини, болки в лимфните възли, ставите и мускулите, и още доста други проблеми.

На друга фотография са разказани осем типа микроби, които са открити в нейна кръвна проба - измежду тях е и бактерията на Лаймската болест. В останалите фотоси от галерията в Instagram, Бела Хадид демонстрира голям брой случаи, в които се е налагало да я слагат на системи или да дава кръв за проучвания.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР