Бела Хадид, дъщерята на холандския супермодел и Йоланда Хадид и

...
Бела Хадид, дъщерята на холандския супермодел и Йоланда Хадид и
Коментари Харесай

Бела Хадид изпадна в депресия: Моделката остана без приятели и работа

Бела Хадид, дъщерята на холандския супермодел и Йоланда Хадид и палестинския бизнесмен на недвижими парцели Мохамед Хадид, разкри, че е изгубила доста от приятелите си поради антиизраелската си позиция.

Виж още: Двойничка на Сара Драгулева в хитовия сериал " Домът на дракона ": Коя е красивата Мили Алкок

25-годишната моделка приказва намерено за позицията си по отношение на Израел, признавайки, че нейните възгледи са довели до това приятелите ѝ да я заобикалят. Сестрата на Джиджи Хадид подлага на критика Израел поради спора сред еврейската страна и Палестина, говорейки намерено в обществените медии за рецесията.

Виж още: Гаджето на Иво Аръков го направи под душа: Габриела развя охолно деколте

Бела Хадид призна пред либийско-американската журналистка Нур Тагури всичко: „ Имаше толкоз доста марки, които стопираха да работят с мен. Много другари също ми обърнаха тил. “ Имах другари, които изцяло ме изоставиха, като даже другари, с които вечерях в петък вечер в продължение на седем години, в този момент просто не ме пускат в къщата си. “ Бела Хадид дефилира за едни от най-известните фешън марки по света, само че в този момент получава отводи за работа заради политическата си позиция. 

Виж още: Пада си по русокоски: Дани от " Един за различен " най-накрая сподели дамата до себе си

Моделът е роден във Вашингтон, окръг Колумбия, където прекарва първите четири години от живота си, израствайки измежду родственици от палестинската си страна. Но откакто родителите й се разделят, когато Бела е на 4 години, тя и нейните братя и сестри - Джиджи и Ануар - се местят в Санта Барбара, Калифорния дружно с майка си.

Виж още: Само по мрежа: Гери-Никол сподели яката дупара от Миконос

Бела добави, че постоянно е била единственото арабско момиче в класа си в учебно заведение, което е довело до това, че е била постоянно подлагана на расистки тормоз и я е карала да се усеща „ тъжна и самотна “.

Изображение: https://www.instagram.com/bellahadid/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР