Бела Хадид даде интервю за GQ, в което каза, че

...
Бела Хадид даде интервю за GQ, в което каза, че
Коментари Харесай

Бела Хадид: „Съжалявам, че не съм израснала в мюсюлманската среда“

Бела Хадид даде изявление за GQ, в което сподели, че съжалява задето не е израснала в мюсюлманска среда и просвета. Моделката взе участие във фотосесия с сътрудника си Рами Юсеф от сериала " Рами " за стрийминг платформата Hulu. Именно този артист й оказа помощ да вникне в мюсюлманския нрав.

Самата Бела се назовава мюсюлманка: в изявление тя сподели, че доста се гордее с това:

„ Тази част от мен ми липсваше толкоз дълго и това ме направи доста тъжна и самотна ”.

Бела е израснала в калифорнийския град Санта Барбара с по-голямата си сестра Джиджи и по-малкия си брат Ануар. Бащата на е Мохамед Хадид, американски предприемач и милионер от палестински генезис, а майка й Йоланда Хадид е американка. Бела постоянно била единствената ученичка от арабски генезис в класа и обект на расистко отношение.

 

Както самата тя показа по-рано, татко й бил доста набожен и постоянно се молел . Когато Бела е на четири години, родителите й вземат решение да се разведат, само че и двамата остават в Калифорния поради децата си.

„ Наистина бих желал да порасна и да бъда с татко си всеки ден, да изучавам и в действителност да мога да упражнявам мюсюлманската просвета, просто да мога да пребивавам в нея. Но не ми го дадоха ”, показа.

Тя се потопила в мюсюлманския свят с помощта на другарството си с Рами Юсеф, артист и основна роля в телевизионния сериал „ Рами ”, с който срещнала на снимачната площадка:

„ Той ми разреши да се апелирам с него и това беше един от най-красивите моменти в живота ми като възрастен човек ”, призна Бела.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР