Беки Пейтс в момента е на 21 години и животът

...
Беки Пейтс в момента е на 21 години и животът
Коментари Харесай

Анорексичка отслабна до 29 кг, баща ѝ се отчая написа писмо и после ... СНИМКИ

Беки Пейтс сега е на 21 години и животът ѝ малко по малко се подрежда. Но единствено преди няколко години тя за малко не починала поради анорексия.

Когато Беки от Сейнт Нютс в Англия е била единствено на 11 години, по време на медицински обзор в учебно заведение девойките почнали да си съпоставят телесното тегло.

Момичето толкоз се тормозило, че връщайки се у дома, то почнало да яде по-малко и все по-малко. Това довело до хранително разстройство.

Анорексичка се докара до кошмарно положение

Стигнало се даже до там, че на 16-годишна възраст Беки тежала единствено 29 кг. Родителите ѝ били в суматоха.

"Анорексията унищожи фамилията ми. Имаше доста разногласия, въпреки всичко родителите ми следиха по какъв начин щерка им постепенно се самоубива. Те са прелестни хора. Особено баща, който постоянно е бил опора за мен ", споделя Пейтс.  Фото Triangle News
Заради положението си момичето попаднало в болница. Никой не знаел, дали то ще оцелее. Критично дребното тегло на момичето можело във всеки един миг да провокира сърдечна непълнота. Тогава татко ѝ Брус написал писмо, в което той излял душата си и обяснил какъв брой доста значи неговата щерка за него.

Доц. доктор Пламен Попиванов: Затлъстяването води до хипертония, инсулт и рак
"Баща ми беше уверен, че аз ще се оправя. Единственото нещо, което искаше, е да ме види още веднъж благополучен ", споделя Беки. "Много ме боли, когато те виждам толкоз болна, нежна и на ръба сред живота и гибелта. Това ме изяжда от вътрешната страна ", бил написал той.

 Фото Triangle News
Момичето в никакъв случай няма да не помни този героизъм на татко си. Как той е спял на пода до нейното легло, с цел да се увери, че с нея всичко е наред.

Всеки ден по обед той се прибирал, с цел да се опита да убеди своето малко момиче да постави най-малко няколко залъка в устата си дружно с майка си Тери, с която момичето даже към този момент не се поздравявало.

Също по този начин, бащиното писмо оставило незаличима диря в сърцето на момичето анорексик.
 Фото Triangle News

Днес Беки към този момент съвсем се е възстановила. Тя е в добра физическа форма, тежестта ѝ е оптимално за растежа ѝ. Но най-важното - момичето се усеща - физически и душевен - по-добре от всеки път, написа в. "Дейли Мейл ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР