Бекъп решение с възможности за гъвкави настройкиUranium Backup Free създава

...
Бекъп решение с възможности за гъвкави настройкиUranium Backup Free създава
Коментари Харесай

Uranium Backup Free – създава криптирани резервни копия

Бекъп решение с благоприятни условия за гъвкави настройки

Uranium Backup Free основава аварийни копия на разнообразни видове файлове на несъмнено място

Софтуерният инструмент Uranium Backup Free е предопределен за основаване на аварийни копия на разнообразни видове файлове на несъмнено място, като ги криптира с ключова дума.

При основаване на нов бекъп с име и изложение, програмата задава настройките по подразбиранe. Можете да добавяте файлове, FTP местоположения и така нататък, като са налични също варианти за предпазване на ленти, CD, DVD, HD-DVD и Blu-ray дискове или качване в облака.

Бекъп процесът може да бъде изпълнен еднократно или плануван – седмично или месечно, през равни шпации от време, на характерна дата и час. Можете да зададете и разнообразни условия за пускане на бекъп интервенция.

Когато извършва FTP трансфер, Uranium Backup Free може да се съобрази с няколко критерия – да вземем за пример, постоянно да презаписва всички файловете на местоназначението или единствено по-старите или по-малките от изходния файл.

Може да се приложи ZIP компресия за понижаване на размера на файла и автоматизирано да се отстранен старите краткотрайни файлове.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР