Бежанците, най-вече от Афганистан, са свикнали да убиват. Ние нямаме

...
Бежанците, най-вече от Афганистан, са свикнали да убиват. Ние нямаме
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Те са свикнали да убиват, нямаме нужда от такива специалисти

" Бежанците, най-много от Афганистан, са привикнали да убиват. Ние нямаме потребност от такива " експерти " тук ", съобщи проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност и някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи.
Бежанците, които идват у нас или са движени от извънредно обезсърчение и избират неизвестността пред гибелта там на място, или имат някакви престъпни намерения. Огромна част от тях имат хрумвания за това да отидат в Западна Европа, да се употребяват от системата за публично обезпечаване и да се причислят към някоя локална тайфа. Най-голямата мафиотска организация в Германия е ливанската незаконна организация, ливанската мафия и тя ги употребява тези хора за свои бойни запаси – едни момчета, които не знаят, каква е цената на живота, и единственото, което знаят, е да стрелят и да убиват. Така че управляващите в цяла Европа, сходно на България, може би водени от някакви лъжехуманистични аргументи, са оставили елементарните хора като жертвени агнеци на някакви странни незаконни обекти ", разяснява проф. Радулов.
Няма по какъв начин да се интегрират тези хора, тъй като те не желаят да работят, безапелационен е той.
" Често приказваме какъв брой е мъчно за работещия българин да устоя българския пенсионер. Ами работещият българин с лекост ли устоя десетките и може би ще станат стотици – да не стават повече, хиляди – мигранти, които само знаят да грабят и убиват? И с лекост ли ще устоя и голямото количество бежанци от Украйна? И забележете – част от тях изобщо не наподобяват на жертви, които бягат от войната ", добави порф. Радулов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР