Бежанка от Украйна роди първото си бебе на 8 март

...
Бежанка от Украйна роди първото си бебе на 8 март
Коментари Харесай

Бежанка от Украйна роди първото си бебе на 8 март в болницата в Казанлък

Бежанка от Украйна роди първото си бебе на 8 март в болничното заведение в Казанлък. Анастасия и нейни родственици са пътували от Киев към Турция. Вероятно поради хилядите пропътувани километри и стресът раждането настава по-рано.

" Пациентката беше докарана в късните часове на 8-ми март, в тежко общо положение, с напреднала родова активност, тоновете на бебето бяха сериозни, Слава Богу раждането приключи по натурален път с живо и крепко детенце ", съобщи в " Денят стартира " доктор Ивана Нихтянова.

Марк е 3 кг, 51 сантиметра.

" Чувстваме се добре, всичко е наред, тръгнахме от Украйна за Истанбул, само че не можахме да стигнем, към този момент оставаме в България, чакаме да бъдат подготвени документите ни, обществените ни оказват помощ, ще бъдем настанени в общинско жилище. От Киев сме, желаеме да се върнем когато всичко е умерено и несъмнено там. Имаше риск, само че не беше безвредно да останем там, бяхме принудени да вземем това решение. Баба ми потегли с нас, тя ще ми оказва помощ да гледаме детето ", показа майката Анастасия.

Болницата в Казанлък има подготвеност да посреща хора, които се нуждаят от медицински обзор и диагностика и да им окаже помощ.

Репортер: Десислава Петкова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР