Беглецът от химическа атака Абдул Езиди е примамил предполагаемата си

...
Беглецът от химическа атака Абдул Езиди е примамил предполагаемата си
Коментари Харесай

Абдул Езиди е „примамил бивша приятелка да се срещнат“, преди да „залее нея и децата с химикали“

Беглецът от химическа офанзива Абдул Езиди е примамил хипотетичната си жертва на среща след разпадането на връзката им, разкри полицията.

Командир Джон Савел от столичната полиция сподели, че следствието се третира като опит за ликвидиране и 31-годишната майка към момента не може да приказва с детективите седем дни по-късно.

Г-н Савел сподели, че пострадванията по лицето, получени от 35-годишния Езеди при нападението в Клапхам, Южен Лондон, могат да бъдат съдбовни, в случай че не бъдат лекувани. Полицаите ще се върнат на мястото на нападението в сряда вечерта, седмица откакто дамата и двете й деца, на осем и три години, бяха залети с корозивна течност.

Г-н Савел сподели: „ Има мощна индикация, че претекстът е, че са имали връзка и тази връзка е прекратена. " Той сподели пред публицисти, че всеобщото търсене на Езеди е " следствие на опит за ликвидиране с необикновено висок приоритет ". Обръщайки се към евентуалните претекстове, той сподели: „ Те имаха връзка и тази връзка се беше разпаднала. “

После...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР