БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ е името на новия концерт-спектакъл на

...
БеГе РаЗ ДвА ТрИ“ е името на новия концерт-спектакъл на
Коментари Харесай

Иво Димчев плаща по 200 лева на двама от публиката си, ако чисто голи се преструват, че правят секс

" БеГе РаЗ ДвА ТрИ “ е името на новия концерт-спектакъл на Иво Димчев, който имаше премиера преди седмица в клуб Строежа. " Шоуто е с лечителен темперамент. В него има обичани фрагменти от моите спектакли  " Som Faves “, " Лили Хендел “, " P project “, " Facebok theatre “, " I-cure “, " Selfie concert “, " In Hell with Jesus “ и " Avoiding Delifeath “, които съм имал удоволствието да играя по целия свят през последните 15 години.

Включил съм и определени текстове от книгата ми " Лирика и Педератуси “. И схваща съм подбрал най-хубавото от моите български, британски и руски  песни “, споделя Иво Димчев. Любопитното е, че за първи път негов театър е напълно на български език. Представлението е неразрешено за лица под 18 година Някои от песните Иво ще извърши в компанията на най-малко трима фенове, които ще си вършат селфи видеа с него, отпратка към доста известния му в чужбина " Селфи концерт “. На сцената ще звучат определените му шлагери " Баница “, " Водка “, " Леден дъжд “, " Пушкин “, " Момина свиня “, " Старост несрета “, " Еротик остарял “ и " Шкембе супа “.

Провокацията е заложена и в новото шоу на известния български актьор. Двама от феновете имат опция да изкарат по 200 лева за 3 минути, в случай че чисто голи се преструват, че вършат обич, до момента в който Иво пее шлагера си " Водка “. Тази сцена Димчев заема от неговия театър " P Project “ от 2012 година, в който той заплаща на хора от публиката да правят разнообразни дейности: да пишат лирика, да танцуват хип-хоп, да пишат рецензии, да се целуват и да се преструват, че вършат обич.

Зрителите, които гледат " БеГе РаЗ ДвА ТрИ “, ще би трябвало да гласоподават с повдигане на ръка  и да разрешат избрани алтернативи, които Иво насочва към тях, като: Изберете с кого да вършиме обич – с Путин или с Далай Лама?;  Кое е по-добре, да си благополучен, богат или талантлив?; По-добре ли е да си сърдит или уединен?; Кое е по-добре, да умреш във война или да умреш от Ковид?; Бихте ли трансформирали за положително ДНК-то на новороденото си бебе?; Богат в Русия или прочут в Китай?

Турнето на " БеГе РаЗ ДвА ТрИ “ ще акостира  на 24 март в Пловдив в " Bee Bop cafe “, на 25 март е в " Underground Lodge “ в Дупница, на 2 април ще се играе в Топлоцентрала в София, на 11 април ще е във ФКЦ-Варна, на 12 април гостува в клуб " Модерен спектакъл “ – Бургас и на 17 април ще се играе в спектакъл " Сълза и Смях “ в София.

След като завърши националното турне, през месец май Иво Димчев ще показа " БеГе РаЗ ДвА ТрИ “ на интернационална сцена и ще гостува в Бергхайм – Германия, Берлин, Прага и Тимишоара. Специално за своята аудитория в чужбина Димчев е приспособил спектакъла на британски език.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР