Бедственото положение във всички общини на територията на област Шуменсе

...
Бедственото положение във всички общини на територията на област Шуменсе
Коментари Харесай

Отменя се бедственото положение на територията на всички общини в област Шумен

Бедственото състояние във всички общини на територията на област Шумен се анулира , оповестиха от регионалната администрация. Заради усложнената конюнктура в неделя в 10 от общините в област Шумен бе оповестено бедствено състояние.

Областният шеф проф. Добромир Добрев беседва с кметовете на общините и общата преценка е, че ситуацията в района се възстановява. По данни към 15:00 ч. без електричество са 62 обитаеми места. Екипите на „ Електроразпределение Север “ не престават да работят за отстраняването на повредите по електропреносната мрежа и се чака до края на деня броят на обитаемоте места без електричество да намалее.

Пуснато е зареждането в община Върбица. Отстраняват се повреди по направленията Никола Козлево,  Върбица, Венец и Хитрино. Вода няма в 57 села , като водоподаването поетапно се възвръща след стартиране на зареждането към оборудванията на ВиК Шумен.   

Пътищата от Шумен към всички общински центрове са отворени за придвижване. Отворен е пътят в посока Разград. Продължава работата по почистването на третокласната пътна мрежа, допълват от регионалната администрация в Шумен. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР