Бедстващото племе на Дръзките ще прекара втора поредна седмица на

...
Бедстващото племе на Дръзките ще прекара втора поредна седмица на
Коментари Харесай

Дръзките отново се отправят към Брега на отчаянието в “Игри на волята”


Бедстващото племе на Дръзките ще прекара втора поредна седмица на Брега на отчаянието след загуба на териториалната борба в “Игри на волята ”. Поредица от забавяния по трасето лишиха Сините от шансове за победа, а Резиденцията сграбчиха Силните с безапелационна преднина.

Денят за участниците стартира с нов избор на капитани. При Силните каскадьорката Силвия опита да наклони везните в своя изгода, само че неочакван глас от страна на Миряна за Караолис остави капитанството в ръцете на мъжката коалиция. Завърналият се от елиминационен дуел Гешев беше единомислещо определен за водач на Дръзките, а Гордите взеха решение още веднъж да се доверят на състезателя по калистеника Добрин.

 NOVA

В териториалната борба на MAD MAX арената най-хубава тактика построиха Силните и безапелационно завоюваха Резиденцията. Най-добре в играта се показа капитанът на Зелените Караолис, който още веднъж показва бързата си мисъл, решавайки финалния пъзел за по-малко от една минута. Дръзките и Гордите вложиха всичките си старания в битката за второ място и Стопанството, само че забавянията на инфлуенсърката Ренета и музикалния актьор Павел обрекоха Сините на още една седмица престой на Брега на отчаянието. Загубата прерасна в нов спорове сред съплеменниците, които се придвижиха и в лагера на бедстващото племе след края на борбата.

Вълнуващото телевизионно премеждие продължава и довечера с капитанска борба, а един от Храбрите ще получи късмет да влезе в огромната игра и конкуренцията за 100 000 лв..

Не пропускайте новия епизод на “Игри на волята ” във вторник, 1 октомври, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за “Игри на волята ” 6 може да откриете в както и в формалните   , и на предаването. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в , и .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР