Бедните колеги от ТАСС… тъкмо качиха статистиката със загубите за

...
Бедните колеги от ТАСС… тъкмо качиха статистиката със загубите за
Коментари Харесай

Ребята, как дела? Харесвали ви в Украйна?

Бедните сътрудници от ТАСС… таман качиха статистиката със загубите за матушка и какво стана…? Свалиха ги. Дано всички сътрудници от ТАСС да са добре. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1180
Блядската паплач не позволява да се приказва за загуби. Те без неистини не могат. Ама тоя път сами се хванаха на лъжите си. Отдолу нагоре по веригата всичката блядска паплач лъже началството и командването – и по този начин чак до Путин. 

„ Можем ли да стартираме война? “

„ Можем, другарю Путин! “

„ Силни ли сме? “

„ Най-силните “ (Ш-ш, трай, да не разбере никой, че сме откраднали де що има, че продукцията ни е единствено за паради и на учения сме пращали единствено най-хубавите, а останалите за нищо не стават). 



 

Пък то какво се оказа? Няма бензин за танка, съветските бойци не желаят да се бият с украинските си братя, та се постанова да изпраща ислямски главорези от Чеченя. През нощта пуснали по неточност десантчиците в морето. 

Великата военна мощност се оказа въздух под налягане. Единствената им мощ и преди, и в този момент е незачитането на живота на своите си – ще ги праща като пушечно месо, до момента в който измори украинците. 

А дали ще ги измори? А дали руснаците тоя път ще простят на болния си цар? В Украйна ги праща, братя да убиват. 

Всичкото съветско трол седи да дращи по клавиатурите, викат: Зеленски бил в бункре. Надяват се, че другите са тъпи и няма да ревизират. Зеленски през няколко часа прави изказвания, с бронежилетка е, измежду войските си е и управлява защитата на Отечеството си. 

Путин е тоя, дето се е скрил в бункер – в Урал. От повече от 30 часа не е правил нѝ изказване, нѝ нищо. Но на троловете не им би трябвало истината, а на путинолюбите в главата им е каша. 

Вика путинолюбецът: „ Аз два дни виждам съветската телевизия, няма такова нещо, аз знам истината! “

Бедни ми, небогати умопомрачени… ти звучиш като някой 1939 година споделя: „ Аз два дни чувам немското радио, няма такова нещо, аз знам истината! “ 

А по отношение на „ другата позиция “… Тие, дето се мъчите да я „ давате “, знайте, че другата позиция е гледната точка на лудия деспот, който избива почтени хора в домовете им. 

И 1939 година е имало такива като вас, дето са давали „ другата позиция “, до момента в който Хитлер е навлизал в Полша, с цел да „ освобождава “ немското малцинство там. Дълъг живот ви поисквам, да имате време да видите какво сте защитавали и на кое сте давали публичност. И чие лице сте измивали за пред хората. 

 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1180  Володимир Зеленски: Говорих с Лукашенко Володимир Зеленски: Говорих с Лукашенко  Германия модернизира армията си с над 100 милиарда евро Германия модернизира армията си с над 100 милиарда евро  Мъск: Starlink е задействана над Украйна, изпращаме още съоръжение Мъск: Starlink е задействана над Украйна, изпращаме още оборудване
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР