Бедните да не изпаднат извън борда е грижата на премиера

...
Бедните да не изпаднат извън борда е грижата на премиера
Коментари Харесай

Петков се хвали: Никой не може да ми вдигне телефона и да ми каже…

Бедните да не изпаднат отвън борда е грижата на премиера Кирил Петков . За инфлацията се обмислят редица ограничения.

В коридорите на Народното събрание той разяснява настоящите тематики. Мораториумът върху ц ще падне, когато се направи цялостен разбор и се лимитират всички течове в системата , стана ясно от думите му. Според Петков има прогрес във връзка с помощта за бизнеса. Бизнесът усеща, че ще бъде подсилен, увери той.

В Министерски съвет не е обсъждана тематиката за разполагане на натовски войски у нас . Във фейсбук военният министър Стефан Янев споделил персоналното си мнение, а министър председателят Петков също отхвърли да има напрежение или разминаване в формалните позиции.

Според него има потребност от КСНС по тематиката за Северна Македония, с цел да се чуят всички отзиви. Кирил Петков увери, че се интересува единствено от националния интерес. Никой не може на мен да ми вдигне телефона като министър-председател и да ми каже да направя нещо, с което аз персонално да не съм склонен, посочи министър председателят.
 Кирил Петков: Не променяме позиции по отношение на Р. Северна Македония
Кирил Петков: Не променяме позиции по отношение на Р. Северна Македония

Ще покажем разликата сред положителни пожелания и действителни резултати

Министър-председателят е удовлетворен от растежа на имунизация у нас. В последните три дни са имунизирани 93 000 души, което е невиждано равнище, съгласно него. Работи се и с персоналните лекари, тъй че да дават точните препоръки на пациентите си.

Крайната цел е не просто да имунизираме хората, а да махнем пика от идната вълна , посочи Кирил Петков.
 Две лечебни заведения с проучвания: Ваксинирани може да нямат Т-клетъчен имунитет, само че са протектирани
Две лечебни заведения с проучвания: Ваксинирани може да нямат Т-клетъчен имунитет, само че са протектирани

Изводът: Ваксинацията е единственото здравно средство

Той бе безапелационен, че не би трябвало да се затварят бизнеси и учебни заведения. Още финансови тласъци за имунизация не се обмислят. Около 35% са имунизираните у нас, по думите му, като упоритостта му е да стигнем най-малко 50%. Докато съм министър председател няма да има наложителна имунизация, разясни още министър председателят.

От сърце желаеме да премахнем зелените документи, разяснява още Кирил Петков, откакто и в пленарна зала влезе в спор с водача на " Възраждане " Костадин Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР