Беден народ сме. Уж сме в Европейския съюз, ала не

...
Беден народ сме. Уж сме в Европейския съюз, ала не
Коментари Харесай

Роксана за скока на цените: Само в България е беднотия до шия, ние не сме европейци!

" Беден народ сме. Уж сме в Европейския съюз, но не се усещам като европеец. Това повишение на цените се отразява доста, няма помощи, няма нищо. "



Това съобщи особено за " България Днес " певицата Роксана. Според изпълнителката на доста хора ще им е мъчно да изкарат обичайно празника. Фолкфурията усеща разликата в цените по отношение на предните месеци. Прави параленост и в цената на продуктите в огромните европейски страни, където постоянно има изяви. Вижда и ккви са заплатите на хората от други страни от Стария континент. " Била съм в доста страни от Европа и единствено тук, в България, е по този начин - сиромашия до шия. Срамота е! Ние не сме европейци! ", продължава певицата.

Роксана ще посрещне Възкресение със фамилията си - половинката си Александър, сина им и други родственици. Певицата се прибира особено от чужбина, където има участия, с цел да е с най-близките си. За първа година от няколко насам Роксана няма да подготвя празничната софра. Ще я повери на тъща си.

" Много обичам да сготвям - споделя Рокси. - Ала тази година най-сетне сме свободни и имаме участия. И няма да имам време да подготвя храната за празника. Най са ми вкусни яйцата на Великден. През цялата година може и едно да не изям. Ала пристигна ли Великден, си наваксвам ", прибавя Роксана.

Певицата Мариана Попова също усеща нарастването на съвсем всички артикули. Участничката в " Капките " счита, че надуването се дължи на няколко събития, случили се през последните две години. Изпълнителката не разкрива дали й тежко след следващото повишаване на всичко в границите на няколко месеца, само че споделя, че би трябвало да привикнем към обстановката и да се оправим по някакъв метод.

" Скъпо е. Усеща се. Но какво да се прави. И в другите страни е по този начин. Отрази се войната, пандемията. Горивата се подвигнаха. Неизбежно е нарастването, за жалост. Има си рецесия и това е. Трябва да се оправяме, различен метод няма " разкрива пред вестника Попова.

Певицата ще посрещне празника с обичания си - артиста Веселин Плачков, и децата им в фамилния дом. Попова няма да меси козунак, а ще си купи. Разбира се, ще съблюдава традицията като всяко християнско семейство и ще боядиса яйца. Първото наложително в алено.

" Не изпадам в нервност по празниците. Ще боядисаме яйца у дома с децата. А на сутринта ще забележим при кого е борецът. На дребните това е обичаното им занятие. Доставя им супер огромно наслаждение. С неспокойствие чакат да стартира боядисването. Омазват всичко. Голямо шоу пада. Но след това, несъмнено, аз би трябвало да шетам по-късно ", споделя с усмивка на устата звездата от " Капките ".

Звездното семейство на Мариана и Плачков няма да вървят на черква, с цел да посрещнат Възкресение.

 

 Мариана не вижда по кое време ще пристигна краят на рецесията

Мариана не вижда по кое време ще пристигна краят на рецесията

" Аз имам вяра, че Бог е в нас, а не в някакво помещение ", изяснява Попова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР