Бебето ще е зодия Овен, разкри певицата ДесиСлава, която съвсем

...
Бебето ще е зодия Овен, разкри певицата ДесиСлава, която съвсем
Коментари Харесай

Тази чалга фурия става баба през април, запознала се със снахата на паркинг

Бебето ще е зодия Овен, разкри певицата ДесиСлава, която напълно скоро ще стане баба

В студиото на " Преди обед "   ДесиСлава разкри, че внучето й ще пристигна на бял свят през април. " Ще е зодия Овен ", разгласи попфолк звездата. Неостаряващата певица довери още, че се е срещнала на паркинг с бъдещата си снаха.

" Първата ни сгледа беше на огромен паркинг в родния й град. Стори ми се доста благо момиче. Беше обаче и малко обезпокоеното, тъй като въпреки всичко аз съм известна персона ", описа бъдещата баба.

" В първия миг си помислих, че това е следващото момиче ", признава тя. Много скоро обаче се уверила, че това е дамата на живота на огромния й наследник.

" Аз също съм благ човек и доста елементарно могат да ми се качат на главата ", показа още изпълнителката.

" Голямо благополучие е да имаш внуче! Наследниците са доста значими за всеки човек! ", радва се тя. По думите й научила богатствата новина в фамилията директно преди огромен концерт. " Синът ми го сподели с един изцъклен взор и аз незабавно го попитах: " това ли е, за което си мисля? ". И той отговори, че чакат бебе ".

Не можете да си визиите какви усеща, какви страсти забушуваха в мен. Предпочитах да изживея тази наслада сама, само че по този начин се получи, бях на сцената ", сподели ДесиСлава.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР