Бебето Николай, което се роди по време на полет преди

...
Бебето Николай, което се роди по време на полет преди
Коментари Харесай

Бебето, което се роди в самолет, вече е в България

Бебето Николай, което се роди по време на полет доскоро повече от 2 седмици, към този момент е на българска земя. Той кацна дружно със своето семейство на Летище "София ", съобщи БГНЕС.

Малкият Ники, роден на 26 юли 2017 във въздуха по време на полет LH543 на Lufthansa от Богота до Франкфурт, дойде в България със своите щастливи родители - майката Десислава, таткото и по-големия му брат. Заради преждевременното раждане полетът от Богота бе отклонен и кацна изключително на летището в Манчестър, където майката и бебето получиха допустимо най-бърза здравна грижа. Четиричленното към този момент семейство се завърна в България с полет на Lufthansa от Манчестър през Мюнхен и дребният Николай още веднъж " хвърча " на височина, близка до тази, на която се роди преди 2 седмици.

Майката и бебето се усещат добре и щастливи да бъдат вкъщи. " Много сме щастливи да посрещнем дребния Николай за първи път на родна земя. Всички ние от Луфтханза му пожелаваме здраво здраве, прелестно детство и да открие хубостта и любовта към летенето ", съобщи Александър Толвет, представител на Луфтханза Груп за България.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР