Бебето на принц Хари и Меган Маркъл е най-коментираното в

...
Бебето на принц Хари и Меган Маркъл е най-коментираното в
Коментари Харесай

Защо синът на Хари и Меган е уникален за кралския двор

Бебето на принц Хари и Меган Маркъл е най-коментираното в целия свят и по този начин ще бъде най-малко още няколко дни. Докато еуфорията към раждането на новия кралски правоприемник към момента не е минала, обръщаме внимание към няколко обстоятелството, които са не по-малко значими от това какво име са избрали херцога и херцогинята за своя наследник.

Наследникът на Хари и Меган може да се дефинира като неповторим случай за английския кралския двор . И аргументите са няколко.

Започваме с оповестяването на новината за раждането на бебето. Още когато преди един месец Хари и Меган си направиха обособен профил в Instagram, бяхме съвсем изцяло сигурни, че оттова ще разберем за щастливото събитие. И по този начин и стана.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Май 6, 2019 в 9:17 PDT

След като от Бъкингамския замък оповестиха, че раждането е почнало, новината за новия кралски правоприемник бе оповестена първо в профила на херцога и херцогинята на Съсекс в обществената мрежа , а с лед това при вратите на двореца в британската столица бе сложено формалното съобщение за събитието. Глашатай разгласи вестта и пред портите на замъка Уиндзор.
 Снимка 421957

Подобен метода на деяние настрана от протокола не сме виждали до момента. Никак не е за подценяване и фактът, че раждането мина без тълпи от почитатели, които блокират улици пред лечебни заведения и основават същинска нервност . Тук вълнението бе по-скоро в интернет и в упованието на новината.
 Меган Маркъл роди
Меган Маркъл роди

Какво знаем за кралския правоприемник

Скоро по-късно, развълнуванията принц Хари се появи в двора на Уиндзор пред екипа на Sky News, с цел да изрази първичните си страсти след раждането. Подход, който доста приляга на младото семейство, само че не е характерен за кралския двор. За разлика от Хари, принц Уилям се появи за първи път пред камери с Кейт и бебето и при трите раждания.

Бебето на Хари и Меган, чието име към момента не знаем, е казус в кралския двор, тъй като се ражда с двойно поданство - британски и американско . Това е по този начин, тъй като майка му е американка. Докато тя може да стане единствено гражданин на короната, то синът й би трябвало да изчака да навърши пълноправие, с цел да се откаже от принадлежността към американската нация.
 Принц Хари, Меган Маркъл, бъдещото им бебе и проблемите с американските закони
На кого ще е дебитор бебето на Хари и Меган

И за какво протичащото се е следващият казус

Бебе Съсекс, както самите Хари и Меган назоваха сина си още преди раждането, е и единственият член на английския краски двор, който има афро-американски корени (от майката на Маркъл) и е представител на на две раси.

Това прави кралския правоприемник значим знак за демократичния път, по който е поело кралското семейство. Именно децата от смесени бракове са най-бързо възходящото етническо болшинство във Англия. А дворецът е в крайник с тази наклонност след дълги години поддържане на концепцията за чиста кралска кръв, написа Daily Mail.
 Принц Хари, Меган Маркъл, новороденият им наследник и първите реакции след раждането
Истерията по новото кралско бебе

Кой и по какъв начин поздрави щастливите родители

Дори и бебето на Хари и Меган да не получи купата " принц " незабавно след раждането си, то няма да може да избяга от нея , когато принц Чарлз застане отпред на короната. По предписание, внуците на краля и кралицата наложително са принцове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР