Бебето на Констанс Мартен и Марк Гордън е било държано

...
Бебето на Констанс Мартен и Марк Гордън е било държано
Коментари Харесай

Констанс Мартен държала тялото на бебето „в торба на Lidl, преди да я изхвърли като боклук“, гласи процесът

Бебето на Констанс Мартен и Марк Гордън е било държано в торба на Lidl, преди да бъде изхвърлено „ като отпадък “, изслуша съдът.

Съдебните заседатели в процеса против двойката, които са упрекнати в допускането на гибелта на бебето Виктория - което беше намерено в чанта за носене в систематизиране през март предходната година, изслушаха встъпителните обвинявания в четвъртък. Олд Бейли чул по какъв начин двамата са „ търсили храна от кофите за отпадък “ и са употребявали мебели, с цел да се стоплят в дните преди ареста си.

Отваряйки случая, Том Литъл Кей сподели, че двойката е пробвала с цел да " избягвате откриване посредством кражба ", до момента в който живеете отвън мрежата. Те бяха задържани на 27 февруари по съмнение за занемаряване на деца, само че по това време съдът разбра, че бебето им към този момент е мъртво. Г-н Литъл сподели, че бебето „ към момента щеше да е живо, в случай че не беше безразсъдното, извънредно егоистично, безчувствено, грубо, надменно и в последна сметка извънредно повърхностно държание на двамата обвинени в процеса “.

Г-н Лит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР