Бебето на Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Бебето на Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Гардиън: Бебето на Борис Джонсън е прекрасен символ на политическия му стил

Бебето на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е прелестен знак на неговия персонален политически жанр, извежда в заглавие в. "Гардиън " във връзка раждането на сина на английския министър председател в държавна болница през вчерашния ден.

Преди по-малко от месец Джонсън бе покрай това да стане първият английски министър-председател, умрял на поста си от Викторианската епоха насам. Сега той става третият министър председател от сегашния век, чествал раждането на свое дете на "Даунинг стрийт " 10. Трябва да си със сърце от камък, с цел да не се трогнеш от историята за болест и нов живот, само че това раждане не мина без да бъде употребявано за политически цели, акцентира създателят. Той признава, че оповестяването на вестта за появилия се на бял свят правоприемник на Джонсън е било "брилянтно разиграно " от екипа му.

Борис Джонсън стана татко

Във вторник "Даунинг стрийт " усърдно избягваше да споделя дали Джонсън, който предния ден бе изписан от болница като възобновен от COVID-19, причиняваното от новия ковид заболяване, ще дава отговор на въпроси на виртуалното съвещание на Камарата на общините. Това безмълвие породи спекулации, че здравето на премиера може да не му разрешава да извърши тази задача. В сряда траялото безмълвие ускори спекулациите. После пристигна новината за бебето!

На всяко раждане под сянката на гибелта е съдено да засегне страстите по специфичен метод, написа "Гардиън ". Авторът приканва читателите да помислят какъв брой доста от нас са били покъртени от гледките, звуците и чувството за пролетното възобновление на природата по време на рецесията с ковид. И да отбележат също, че в брифингите на "Даунинг стрийт " от тази седмица въпросите на обществото показваха мощното предпочитание на дядовците и бабите да видят още веднъж своите внуци. В нашето групово комплициране поради вируса и затварянето у дома обещанието на пролетта е същинско доказателство, че животът продължава. Такова е и раждането на едно бебе.

"Дали някой към момента счита, че ролята на индивида в политиката е тривиална и се мери единствено посредством класовата битка и конфликта на исторически сили? Кариерата на Джонсън е живо и вдъхновяващо отричане на такова мислене. Премиерът към този момент е дал през годините голям брой доказателства, че характерностите вършат огромните разлики ", написа още коментаторът на "Гардиън ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР