Бебето Чарли Гард получи нова надежда, след като двама американски

...
Бебето Чарли Гард получи нова надежда, след като двама американски
Коментари Харесай

Републиканци искат да направят бебето Чарли американски гражданин, за да спасят живота му

Бебето Чарли Гард получи нова вяра, откакто двама американски конгресмени дадоха обещание да го създадат американски жител, с цел да спасят живота му, написа Мирър. Според последния поврат в сагата с безнадеждно болнто бебе, Брад Уенструп и Трент Франкс споделиха, че ще започват самодейност, когато Конгресът се събере идната седмица.

Републиканците споделят, че по този метод ще оказват помощ на родителите на Чарли да доведат детето си в Америка, където да пробват пробно лекуване, което не дава гаранция, само че въпреки всичко е някаква вяра. Както е известно, британски съд се произнесе животопотдържащите състеми нта Чарли да бъдат изключени.

В общо изказване конгресмените споделят: " Въпреки сърцераздирателното състояние на Чарли, неговите родители отхвърлят да предадат очакванията си. Те се борят за него със зъби и нокти. Събрали са повече от 1 милион британски паунда, с цел да платят пробното лекуване на сина си в Съединени американски щати. Продължават са се борят за живота му. "

Ако стане пълновръстен жител на Съединени американски щати, Чарли ще може да бъде подложен на това лекуване.

" Трябва ли това малко момче да бъде оставено да почине, тъй като някой решил, че незабавната гибел е по-добра за него, " питат конгресмените.

В родината си Чарли е получил пролонгация ключването на системите, с цел да може съдът да се запознае с " новите сведения за допустимо лекуване ".

По-рано тази седмица и Ватиканът прегледа опцията да направи Чарли собствен жител, с цел да попречи на лекарите във Векобритания да лишават живота му като изключат системите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР