Бебета близнаци се появиха на бял свят не само в

...
Бебета близнаци се появиха на бял свят не само в
Коментари Харесай

Рядкост: Близнаци се родиха с два месеца разлика

Бебета близнаци се появиха на бял свят освен в разнообразни дни , само че и в разнообразни месеци. Италианка родила първо Алесандро на 24 декември предходната година, а по-късно и Андреа – на 22 февруари тази година, съобщи Франс прес.

Това е необичайност, когато става въпрос за близнаци, увериха от болница в Северна Италия , където са родени двете деца.

Четиридесетгодишната майка незабавно била приета в болница през декември 2018 година и родила прибързано първото бебе с тегло 800 грама, То се появило на бял свят след 24-седмична бременност . Благодарение на медицинския екип плацентата останала невредима и другият брат близнак траял да пораства в утробата на майка си.

Сложният от здравна позиция случай имал щастлива развързка, когато 60 дни по-късно се родил и Андреа - бебе с тегло 3 кг, което се появило на бял свят след 33-седмична бременност .

" Майката и децата се усещат доста добре , те ще бъдат изписани след няколко дни, обявиха от " Фондация за детето и майката " в град Монца, която стопанисва болничното заведение. И допълват, че за пръв път записват сходно раждане на близнаци. " -->

" Колкото и да е парадоксално, двамата братя близнаци не са на една и съща възраст, а тов а ще сътвори проблеми на административните служби , когато се издават актовете им за раждане ", означи татко им.

Прочетете също и:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР