Бебе в коледно чорапче - така изписват новородените от Варненската

...
Бебе в коледно чорапче - така изписват новородените от Варненската
Коментари Харесай

Във варненска болница изписват новородените в коледно чорапче

Бебе в коледно чорапче - по този начин изписват новородените от Варненската АГ болница към празничните дни. Идеята е на лекари от родилното поделение и провокира усмивки по лицата на родителите на дребните декемврийчета.

Варна

По Коледа стават чудеса, а най-голямото знамение е появяването на нов живот. И с цел да е празникът цялостен, цялостен е и коледният чорап и то с най-специалния подарък за всеки родител - неговото новородено момиченце или момченце.
Д-р Снежина Цветкова - шеф на отделението по неонатология в СБАГАЛ „ Проф. Д. Стаматов ": Идеята пристигна напълно непринудено, от акушерките, които доста им се радват на новородените бебета и просто имахме предпочитание да зарадваме родителите, да създадем едно по-празнично въодушевление.
С тази своя концепция болничното заведение провежда една нетрадиционна първа среща сред дребното бебе, неговите родители и външния свят.
Грета Стефанова: Чувството е неописуемо, надали има някой, който може да го опише. Коледното чорапче още повече усилва страстта. Николай Стефанов: На мен доста ми подхожда тази самодейност, тъй като и аз го одобрявам като коледен подарък и това красиво коледно чорапче.
" Живите " чорапчета по Коледа във Варненската АГ болница се умножиха неведнъж, тъй като единствено преди дни за едно денонощие тук проплакаха 15 здрави момиченца и момченца. Прогнозата е до края на 2019-а година екипът на на най-голямото родилно поделение в Североизточна България, което неотдавна означи 110 години, да се поздрави с рекодните 1500 раждания.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР