Бебе, родено от майка в кома и с коронавирус, и

...
Бебе, родено от майка в кома и с коронавирус, и
Коментари Харесай

Най-трогателните истории в Ladyzone.bg за 2020 г.

Бебе, родено от майка в кома и с ковид, и момченце, избавило сестра си от куче, са измежду най-трогателните истории на уеб страницата. Личните истории, споделени на начин на живот страницата, допряха сърцата и бяха четени доста.

Изповедта на италианка, излекувала се от ковид, е измежду мощните персонални истории

Даниела де Роса е ветеринарен доктор от Италия, която през март се заразява с ковид и болестта се развива скорострелно.

" Като на сън се озовах вързана за този респиратор ", споделя тя.

Даниела е отделена в стая, в която целодневно е сама. Има единствено еднократни визити от лекари. Тя споделя свое видео, в което приказва за това какво е претърпяла и чувствала. Нарича респиратора собствен най-хубав другар и благодари на Бог за това, че се е излекувала и ще може да се върне при фамилията си.

Бебе, родено от майка в кома и с ковид, стана сензация в интернет

Анджела Примаченко от Ванкувър била диагностицирана с ковид и сложена на апаратно дишане седмица преди значима дата в живота й - раждането на детето й. Заради усложненото й здравословно положение 27-годишната жена е въведена в изкуствена кома. Няколко седмици след раждането Анджела към този момент е здрава, само че съумява да прегърне бебето си 16 дни след раждането.

Изключително покъртителен се оказва моментът, когато бебето се среща с по-голямата си сестричка. Емили е едвам на 11 месеца и самата тя е още бебе, само че в действителност към този момент е кака.

Малко момченце избави сестра си от куче и по този начин се трансформира в супергерой

6-годишният Бриджър демонстрира изключителна храброст. След като куче се спуска към сестра му, дребното момче се хвърля пред нея и единствено става жертва на животното. Кучето нахапва лицето му грубо и се постанова да му създадат 90 шева.

Когато по-късно попитали Бриджър по какъв начин е съумял да постъпи толкоз самоуверено и за какво се е хвърлил да избавя сестра си, той дал отговор: “Помислих си, че в случай че някой от двама ни ще почине, по-добре да бъда аз.”

Още трогателни персонални истории четете на Ladyzone.bg.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР