Бебе почина преди раждането си в Сливен. 31-годишната родилка твърди, че

...
Бебе почина преди раждането си в Сливен.
31-годишната родилка твърди, че
Коментари Харесай

Бебе почина след многократно отлагане на раждането му в Сливен

Бебе умря преди раждането си в Сливен.
31-годишната родилка твърди, че преди съдбовната развръзка е връщана няколко пъти от наблюдаващия доктор с аргумента, че то би трябвало да пораства още.
Инцидентът е станал на 15 септември в частната болница " Ева " в града.
Бременността за дамата е била четвърта подред, като бебето е било доносено. В момента тя е в болница, защото положението ѝ се е влошило след осъществяването на секцио.
Адвокатът на фамилията Тодор Тодоров изясни, че на 20 септември в адвокатската фирма му са пристигнали разтревожени две дами и един мъж.
" Младата жена плачеше непрестанно. Тя ми споделя, че детето ѝ се е родило мъртво. Терминът ѝ бил в края на месец август. В продължение на две седмици тя ходила постоянно в болничното заведение, само че лекарят, който проследявал бременността, ѝ я прибирал с аргумента, че размерите на детето са дребни ", описа той.
Жената е връщана няколко пъти, като през това време ѝ е сложена инжекция за напредък на бебето.
На 12 септември обаче тя получила болки в корема и по неотложност рано сутринта нейните близки я завели в болничното заведение. Там ревизирали тоновете на бебето и открили, че има разобличаване и дамата стартира да ражда. Едва на 16 септември обаче лекарите откриват, че бебето към този момент няма тонове и се постанова да бъде извадено със секцио на 17 септември.
Вторият юрист на фамилията Кичюков уточни, че съгласно тях става дума за лекарска неточност. Според него също става дума за лекарска немарливост. " Фаталният случай е след дълго и постоянно следена бременност. Цялата бременност минава в спокойна атмосфера и е можело наблюдаващият доктор да потърси подпомагане от собствен сътрудник, в случай че е имал някакви терзания ", посочи той.
По негови думи към 17-18 часа младата жена е седяла в болничното заведение с открит мъртъв плод в корема си и никой не е направил нищо, написа news.bg.
Адвокатите са безапелационни, че родилката е претърпяла психическа контузия, тъй като от самото начало тя е знаела за мъртвото дете в утробата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР