Бебе, по-малко от месец, се е лекувало от коронавирус в

...
Бебе, по-малко от месец, се е лекувало от коронавирус в
Коментари Харесай

Твърдение: Бебе на по-малко от месец се лекува адекватно от коронавирус чак след като здравният министър се намесва

Бебе, по-малко от месец, се е лекувало от ковид в поделение за възрастни в Хасковската болница. То най-вероятно се е заразило от татко си – вдигнало е температура и не се е хранило.
При постъпване в болничното заведение, от детското поделение споделили, че нямат обособено място за деца с COVID-19. След това, майката и детето, което се споделя Мартин, отишли в Инфекциозно поделение, само че оттова ги върнали в Спешния център да си създадат фотография, с цел да видят има ли детето пневмония. Оказало се, че момченцето има пневмония и е било признато в Инфекциозно поделение.
 Коронавирусът по света: Почти осем пъти повече инфектирани с ковид в Китай по данните на Джонс Хопкинс Коронавирусът по света: Почти осем пъти повече инфектирани с ковид в Китай по данните на " Джонс Хопкинс "
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 67 559 804 и 67 938 995 съгласно американ...
Престоят на момченцето е бил 9 дни. Самата майка е с негативен PCR тест и пред Нова телевизия показа, че е била доста обезпокоена да не се разболее, тъй като е мислила кой ще гледа детето ѝ. В края на този престой майката написа до редица медии и тогава към този момент се намира независима стая.
" Най-много желая да благодаря на здравния министър, който ми се обади персонално, извини се, че сме сложени в такава обстановка и попита от какво имаме потребност ", разяснява Жанет Маринова. Помолих за обзор от педиатър и след 2 седмици получихме подобен, добави Маринова, която посочи, че съвсем нищо не им е казвано за развиването на заболяването. Тя съобщи и, че чак откакто по медиите се е вдигнал звук, е имало обзор на фотоси за пневмонията от професор в Пловдив.
Детето към този момент е с негативен PCR тест и все още наподобява най-голямата заплаха е минала.
Д-р Георги Гелов, шеф на Хасковската болница, разяснява, че казусът е, че 14-дневно дете е с коронавирусна пневмония и лекарите в детското поделение се тормозили дали ще се оправят. Гелов съобщи, че доктор Кинова, завеждаща Инфекциозното поделение, настанила майката и бебето сами в стая. В събота бях известен, че има стара жена в тяхната стая, само че дежурният доктор ми сподели, че е бил тежък незабавен случай и е нямало места, трябвало е да стои в коридора, добави Гелов. По думите му, почнала е вътрешна инспекция в болничното заведение.
 Принцът на Дания е с ковид Принцът на Дания е с ковид
Семейството на датския престолонаследник Фредерик е в карантина, откакто най-големият му наследник, 15-годишният принц Кристиан, е направил...
Лечението на детето е съветвано с проф. Стойчев, началник на клиника в УМБАЛ в Пловдив и всичко е било вярно извършено, твърди доктор Гелов. Утре или вдругиден детето ще бъде изписано, увери той.
Имаме 3 отделения, 90 кревати за ковид – или би трябвало някой да стане и да си тръгне, или да почине, приключи Гелов.
Същевременно пред Българска национална телевизия педиатър разяснява, че при най-малките COVID-19 всекидневно минава като грип. Лекува се симптоматично, няма някакво особено лекуване. Педиатърът счита, че най-малките следва да вървят на детска градина и учебно заведение.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР