Беба от Биг брадър е с доста атрактивен избор на

...
Беба от Биг брадър е с доста атрактивен избор на
Коментари Харесай

Цепи мрака с вкус за мъже - искака бой и адреналин

Беба от " Биг брат " е с много атрактивен избор на мъже в живота си

Нахаканата млада дама не си пада по скуката. Докато се занимаваше с прането, тя се отприщи и безусловно съобщи, че желае доста адреналин във връзката си, даже и това да значи побоища. По думите на Беба на нея не ѝ харесват скучните мъже и се радва на тръпката и страстите.

Един мъж трябвало да се смее, след това да плаче, а най-сетне даже да вземе да пребие някого. Така по усета ѝ очевидно са освен добре изглеждащите мачовци, само че и мачовци с темперамент на побойници. Или както сама ги назовава – луди. Признанието на Беба по тематиката отключи зрителските мнения от раз.

В “Биг Брадър ” тя си има почитател – Виктор, който феновете напряко съжалиха. Според тях за младото момиче бургаският батка е просто играчка, с която да ѝ минава времето. Навън я чака сериозен другар – по-привлекателен, по-умен и не на последно място, по-богат.

Затова мераците на бургазлията наподобяват по-скоро смешни, защото Беба надали ще го избра пред надалеч по-атрактивното си гадже, което на всичкото от горната страна и държи на нея. Бие ли се той, остава мистерия. Предвид усета ѝ за мъже като нищо може и да поступва някого понякога.

Източник: lupa.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР