Beauty by KY Хотелите във Варна са готови да отворят, ако

...
Beauty by KY
Хотелите във Варна са готови да отворят, ако
Коментари Харесай

Хотелите във Варна в готовност за спешно отваряне при засилен интерес от туристи за Великден

 Beauty by KY Хотелите във Варна са подготвени да отворят, в случай че има всеобщ напор на туристи за идните празници по Великден и Гергьовден. Това съобщи Соня Георгиева, шеф на дирекции  " Туризъм " в Община Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Много малко обекти ще отворят за Великден, само че имат подготвеност, в случай че румънските туроператори бързо се провеждат. Във връзка с последната заповед на здравният министър към този момент има изясненост по какъв начин могат да влизат непознатите туристи. Това ще спомогне румънските туроператори и българските приемащи туроператори да провеждат доста бързо своите туристи и да ги одобряват.

На този стадий имам информация, че някои от обектите имат подготвеност много бързо да отворят, имат разяснения с личния състав. Това регистрираха и институциите, които бяха на срещата, която се организира предходната седмица с министъра на туризма в оставка. В момента ние сме в развой на събиране на инструкции, които те дават към съответните обекти ", разяснява Соня Георгиева.

Тя добави, че към този момент чартърите до юни месец са анулирани заради епидемиологичната обстановка, само че поради това, че се усилват имунизираните и понижава заболеваемостта, се чака част от тях да бъдат възобновени и от юни да има добра посещаемост на българските хотели, като това да продължи през целия летен сезон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР