Beat-em-up заглавието с комедиен елемент Shaq Fu: A Legend Reborn

...
Beat-em-up заглавието с комедиен елемент Shaq Fu: A Legend Reborn
Коментари Харесай

Четири години по-късно, Shaq Fu: A Legend Reborn най-сетне има дата на излизане

Beat-em-up заглавието с комедиен детайл Shaq Fu: A Legend Reborn най-накрая се снабди с премиерна дата. Играта на Saber Interactive излиза на 5 юни за PS4, Xbox One, PC и Switch.

За да отпразнува достижението, студиото пусна уместно чалнат анимиран филмов откъс , който демонстрира колоритната визия и геймплей на играта.

Shaq Fu: A Legend Reborn е продължение на паметната класика от 90-те Shaq Fu. Анонсът ѝ на първо време пристигна още при започване на 2014 година и играта събра задоволително финансиране през Kickstarter . Тогава въодушевен почитател даже даде 4000 $, с цел да получи още обяд и игра на баскетбол в дома на легендата Шакил О’Нийл.

Сега четири години по-късно, което несъмнено си е много очакване, Shaq Fu: A Legend Reborn ще се появи за обичаните ви платформи. Подобно на оригинала, и тук акцентът е върху масовките на фона на очебийно хумористична атмосфера с неподправения център на „Орландо Меджик“ и „Лос Анджелис Лейкърс“. В първата част от 1994 година младата тогава звезда на НБА се бореше с мумии и демони в различна версия на Япония. Играта не се одобри добре, само че през годините събра много почитатели.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР