Беърман, който навършва 19 години през май, ще стане най-младият

...
Беърман, който навършва 19 години през май, ще стане най-младият
Коментари Харесай

Британският тийнейджър Оливър Беърман заменя Карлос Сайнц на Ферари в квалификацията преди Гран При на Саудитска Арабия

Беърман, който навършва 19 години през май, ще стане най-младият британец, взел участие в съревнование от Формула 1 на Гран При.

Резервният водач на Ferrari се класира 11-ти и на косъм изпусна място във финалната квалификационна сесия единствено с 0,036 секунди в петък, тъкмо зад седемкратния международен първенец Люис Хамилтън.

Говорейки с Sky Спорт, той сподели, че се е събудил в петък, подготвен да се състезава във Формула 2, както беше планувано, „ по-късно ме изхвърлиха в дълбокия край за F1 FP3 и квалификациите “.

Той добави: „ Разбира се, че не идеална обстановка и скърбя за Карлос и му искам всичко най-хубаво, само че това е фантастична опция.

„ Малко съм отчаян от всичко, само че беше занимателен ден там... В момента (аз съм ) не толкоз горделив, състезателят в мен знае, че колата беше задоволително бърза, с цел да бъде в Q3, тъй че съм малко отчаян от това.

„ Но знам това, когато погледна обратно след няколко дни Ще бъда доста горделив от това, което съумях да направя през днешния ден.

„ Цел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР