БДЖ ще купува ПОС терминали за плащане с банкова карта

...
БДЖ ще купува ПОС терминали за плащане с банкова карта
Коментари Харесай

Нова иновация в БДЖ, има обявена обществена поръчка

„ БДЖ ще купува ПОС терминали за заплащане с банкова карта във влака. Вече има оповестена социална поръчка “ , сподели Ивайло Георгиев, шеф на „ Продажби и обслужване “ в компанията.

Публикуваният промеждутъчен доклад на сдружението регистрира, че за първото тримесечие на тази година БДЖ е спечелило едвам 13 500 000 лв. от продажби на билети. Това е с близо 8 милиона по-малко, спрямо тримесечието от предходната година. Лошите финансови резултати на сдружението са на фона на увеличеното финансиране от страна на страната, която за първите три месеца е дала към 60 милиона лв.. Данните на БДЖ демонстрират, че за първите три месеца на тази година са на загуба с 15 200 000 лв. .

„ В момента текат публични поръчки, с цел да може продажбата на билети да бъде нараснала. Обществена поръчка за надграждане на системата за билетоиздаване, за доставка на тези мобилни устройства за кондукторите, за създаване на програмен продукт за билетоиздаващите автомати по гарите “ , уточни Ивайло Георгиев пред „ БНР “.

Директорът на дирекция „ Продажби и обслужване “ добави, че продължава акцията с така наречен „ национални карти за пътешестване “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР