БДЖ ще купува ПОС терминали за плащане с банкова карта

...
БДЖ ще купува ПОС терминали за плащане с банкова карта
Коментари Харесай

БДЖ ще купува ПОС терминали за плащане с банкова карта във влака

БДЖ ще купува ПОС терминали за заплащане с банкова карта във влака. Вече има оповестена социална поръчка. Промяната се случва на фона на данните за влошено финансово положение на сдружението.

Публикуваният промеждутъчен доклад на сдружението демонстрира, че за първото тримесечие на тази година БДЖ е спечелило едвам 13 500 000 лв. от продажби на билети. Това е с близо 8 милиона по-малко, спрямо тримесечието от предходната година. Лошите финансови резултати на сдружението са на фона на увеличеното финансиране от страна на страната, която за първите 3 месеца е дала към 60 милиона лева

Данните на БДЖ демонстрират, че за първите три месеца на тази година са на загуба с 15 200 000 лв.. Около 4 200 000 лева е била загубата за трите месеца на 2022-ра година. Ивайло Георгиев - шеф на дирекция „ Продажби и обслужване " сподели, че сега текат публични поръчки, с цел да може продажбата на билети да бъде нараснала. 

Кога обаче всичко ще стане факт, Ивайло Георгиев не сподели. Машините за продажба на билети стоят от години по гарите. Директорът на дирекция „ Продажби и обслужване " добави, че продължава акцията с така наречен „ национални карти за пътешестване “. През „ Facebook “ се желаят данни за банкови карти, което е машинация, сподели Ивайло Георгиев

" С документи за пътешестване ще могат да се доставят само от офисите на БДЖ или железопътните гари. Продажбите, които предлагаме посредством нашия уебсайт са единствено за билети за еднократно пътешестване. Нашите клиенти да бъдат доста мнителни при сходни примамливи оферти, които се пускат в пространството ".

БДЖ е алармирало за измамата Facebook и българските управляващи. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР