БДЖ ще излезе на печалба с елементарна математика и моделиране,

...
БДЖ ще излезе на печалба с елементарна математика и моделиране,
Коментари Харесай

Транспортният министър: С един билет ще може да се пътува от Силистра до Ню Йорк

БДЖ ще излезе на облага с обикновена математика и моделиране, съобщи транспортният министър в " Тази събота " по bTV. Започваме оздравителна стратегия на сдружението. Ще имате подробна информация по кое време сме я стартирали и какви са резултатите ", добави Събев.

По думите му стартира дълбока промяна в бранша, с цел да създадем високоефективна транспортна система в България

" Разбира се, оставки ще има за ръководители, които имат неприятни финансови резултати, неприятно качество и неприятен сервиз, съобщи транспортният министър, който оня ден уволни шефа на БДЖ " Пътнически транспорти " точно поради неприятни резултати.

България може да има бързи влакове със скорост от 160 км в час още преди 2040 година, когато това е планувал Европейски Съюз, и по тази причина ще помогне точно тази оздравителна стратегия, сподели Събев.

Що се отнася до друго условие на Европейски Съюз за въвеждането на интермодални билети, които да включват няколко типа превоз за едно пътешестване, Събев съобщи, че такива ще има още със започването на пътническите полети сред София и Русе, като с един билет ще може да се пътува да вземем за пример сред Силистра и София, съчетавайки рейс и аероплан.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР