БДЖ разширява възможностите за достъп до информация за разписанията на

...
БДЖ разширява възможностите за достъп до информация за разписанията на
Коментари Харесай

БДЖ с нова и удобна услуга за пътниците

БДЖ уголемява опциите за достъп до информация за разписанията на влаковете, като за в допълнение улеснение потребителите на Viber могат да употребяват новосъздадения чатбот „ БДЖ-Информация ”. Това оповестиха от сдружението. 

Чрез няколко стъпки с инструкции за дата, начална гара на тръгване и последна гара на идване асистентът във Viber демонстрира влаковете, които следва да потеглят съгласно заложените от искащите да пътуват критерии.

БДЖ ботът разрешава на всеки консуматор бързо и елементарно да ревизира разписанието на влаковете за всички градове в България за няколко дни напред, както и да следи настояща информация за закъснения на влакове.

Приятно допълнение за потребителите на приложението са и особено направените тематични стикери, изразяващи страсти и приятни моменти от пътуването с трен. “В купето за морето ”, “Запазено място ” и “Аз вардя природата ” са единствено част от посланията, които към този момент ще разнообразяват чатовете на клиентите на БДЖ.

Присъствието на БДЖ във Viber е следващата стъпка на националния железопътен транспортьор към даването на нови и повече благоприятни условия за своите клиенти по отношение на потребителските потребности.

Пътешествениците в България към този момент ще получават разписанията на влакове елементарно и комфортно в мобилния си телефон през най-използваното приложение за връзка в България - Viber.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР