БДЖ Пътнически превози започна предварителна продажба на билети за Коледните

...
БДЖ Пътнически превози започна предварителна продажба на билети за Коледните
Коментари Харесай

БДЖ започна предварителна продажба на билети за бързите влакове за празниците

БДЖ " Пътнически транспорти " стартира предварителна продажба на билети за Коледните и Новогодишните празници за всички бързи влакове. Резервации могат да се вършат във всички железопътни гари и бюра в страната до 2 януари. Заместник-министърът на превоза Велик Занчев посочи:

За празниците, Коледните и Новогодишните, нови влакове не са планувани изключителни, само че усилваме съставите на влаковете, тъй че пасажерите да се возят удобно и да бъдат отвозени всички пасажери на железниците.

По време на блиц-контрола в Комисията по превоз министърът на превоза Ивайло Московски сподели, че в зимното разписание на влаковете са анулирани тези транспорти, за които няма задоволително пасажери. В противоположен случай транспортът не е доходоносен за компанията.

Намалени са София-Банкя: от 10, остават 8 влака - два влака са махнати, и те са махнати в часове, където в действителност няма никакъв пътникопоток. В Лакатник-София: от 20 влака, които се движат в това направление, 19 са останали - един трен сме махнали.  Копривщица-Карлово от 7 влака, остават 6 - единствено един трен е махнат. Дори един пасажер да има - щом го има в разписанието, този трен е задължен да си извърши разписанието, сподели министър Московски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР