БДЖ - Пътнически превози и Информационно обслужване въвеждат в пробна

...
БДЖ - Пътнически превози и Информационно обслужване въвеждат в пробна
Коментари Харесай

БДЖ въвежда в пробна експлоатация системата за онлайн продажба на билети

" БДЖ - Пътнически транспорти " и " Информационно обслужване " вкарват в пробна употреба системата за онлайн продажба на билети за всички влакове на територията на страната, оповестиха от държавните железници.

Системата е изпитвана неведнъж в тестова среда и за нейната естествена работа е значимо да бъде приложена пробно в действителна среда. Взети са ограничения за навреме премахване на вероятно зародили грешки, се споделя в известието.

Системата за онлайн резервации и продажба на билети предлага бърз и комфортен метод за пазаруване на жп билети, без значение от местонахождението на клиента. Тя разрешава образен избор на спални и седящи места, според композицията на всеки трен.

Разплащането става по електронен път с най-масово публикуваните кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на записания клиент.

При пазаруването на билет през таблет или смарт телефон не е належащо транспортният документ да се разпечатва на принтер, тъй като той може да се валидира от кондуктора във влака непосредствено от мобилното устройство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР