„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безплатни билета за пътуване

...
„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безплатни билета за пътуване
Коментари Харесай

БДЖ ще подари 130 безплатни билета за пътуване с влак по повод 130-ата годишнина от създаването на Българските държавни железници

„ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще подари 130 безвъзмездни билета за пътешестване с трен във връзка 130-ата годишнина от основаването на Българските държавни железници. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

Билетите ще бъдат раздадени на инцидентно определени участници в оповестената анкета на формалната електронна страница на сдружението тук. Печелившите ще бъдат определени на лотариен принцип, като всички искащи да вземат присъединяване в томболата би трябвало да попълнят анкетата в период до 30 ноември.

Наградените ще получат по един двупосочен билет за пътешестване първа класа във трен по случайно определен от тях маршрут. Пътуването може да бъде осъществено до края на 2019 година с всички влакове, които се движат на територията на страната.

Право на присъединяване в томболата имат всички лица над 18 години, като се изключи чиновниците от сдруженията в системата на БДЖ, техните фамилии, както и други лица, свързани с томболата и/или участващи в основаването и провеждането на анкетата.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на 10 декември 2018 година в наличието на нотариус, след което имената на спечелилите ще бъдат оповестени на формалната електронна страница на сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР