БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 9 000

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 9 000
Коментари Харесай

БДЖ осигурява над 9 000 допълнителни места във влаковете да 3-ти март

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи над 9 000 спомагателни места в съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната. Това се прави за да бъде обезпечено комфортното напредване на клиентите през множеството почивни дни за отбелязването на националния празник на България – 3-ти март.

От през днешния ден (1-ви март) до 5-и март в това число, с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления:
София-Варна-СофияСофия-Бургас-СофияСофия-Свиленград-СофияСофия-Горна Оряховица-СофияСофия-Лом-СофияСофия-Видин-СофияСофия-Плевен-СофияСофия-Петрич-СофияСофия-ПерникСофия-ДрагоманРусе-СофияПловдив-СофияВарна-Враца-ВарнаГорна Оряховица-Пловдив-Горна ОряховицаДрагоман-СвиленградМездра-Враца-МездраПерник-БургасГорна Оряховица-Варна
Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътешестване и онлайн, като системата разрешава 30 дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е налична на формалната интернет страница на БДЖ - www.bdz.bg, както и на електронен адрес - https://bileti.bdz.bg/.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД припомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10 % до 20 % понижение от постоянната цена на билета според от другите търговски предложения на сдружението.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР