БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 7 000

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури над 7 000
Коментари Харесай

БДЖ осигурява 7000 допълнителни места във влаковете за 3 март

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи над 7 000 спомагателни места в съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната. Това се прави за да бъде обезпечено комфортното напредване на клиентите през множеството почивни дни за отбелязването на националния празник на България – 3-ти март.

От през днешния ден (2-ри март) до 6-и март включително с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления:
- София-Варна-София;
- София-Бургас-София;
- София-Пловдив-София;
- София-Свиленград-София;
- София-Горна Оряховица-София;
- София-Русе-София;
- София-Лом-София;
- София-Видин-София;
- София-Благоевград-София;
- София-Петрич-София;
- София-Драгоман-София;
- Варна-Пловдив-Варна;
- Варна-Враца-Варна;
- Горна Оряховица-Пловдив-Горна Оряховица;
- Горна Оряховица-Плевен-Горна Оряховица;
- Горна Оряховица-Русе-Горна Оряховица;
- Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна.

Специално за празничното честване на националния празник и предстоящ огромен интерес от искащи да пътуват с теснолинейката, на 3-ти март ще бъдат обезпечени спомагателни вагони и за трен “Родопи ” по направлението Септември-Добринище-Септември. Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътешестване и онлайн, като системата разрешава 30-дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е налична на формалната интернет страница на БДЖ -, както и на електронен адрес -.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД припомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10% до 20% понижение от постоянната цена на билета според от другите търговски предложения на сдружението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР